

3 retters tapas menu april og maj.
3 retters menu
Vejledning til tilberedning og anretning medfølger
Forret:
Mousse af røget laks med rygeost cremé og purløg.
Hovedret:
Braiseret svinekæbe serveret med æblekompot & timian
Spansk kartoffeltortilla med ristet chorizo & chipotle/chilimayo
Risotto tilsmagt med parmesan, toppet med syltede bøgehatte
Steak af oksefilet med bagt/grillet selleri samt aioli
Dessert:
Chokolade Brownie med karamel af kondenseret mælk,
syltede & tørrede bær
Tilkøb til 4 retter 275 kr,- pr. person
Mellemret:
Carpaccio af okseinderlår serveret med balsamicosyltede svampe
& trøffelmayo
Tilkøb til 5 retter 299 kr,- pr. person
Ost:
Gammel knas (Arla Unika) 24 mdr. modnet havarti ost
med portvinsmarineretsvesker & knækbrød
Prisfra249,-kr.
Læs mere i
Mad ud af huset
|
|
|
|
|
|
MIDI
1. REJER I ROMESCO - EN KRYDRET MAYO BLENDET MED PEBERFRUGT OG HVIDLØG, TOPPET MED MANDELSPLITTER.
2. SVAMPERISOTTO TILSMAGT MED PARMESAN OG TOPPET MED SYLTEDE BØGEHATTE.
3. BALLOTINE AF KYLLING MED RØD PEBERFRUGT OG SERRANO, SERVERET MED DIJON MAYO, SPRØD SKINKE OG KARSE.
4.STEAK AF OKSEEFILET
SELLERIEN BAGES I OVN, 10 MIN VED 160°. STEAKEN STEGES I LIDT RASPOLIE PÅ EN MEGET VARM PANDE. 1 MIN. PÅ HVER SIDE FOR RØD, 2 MIN. FOR MEDIUM OG 3-4 MIN. FOR GENNEMSTEGT. PYNTES MED MAYO.
BRØDET LUNES I OVNEN VED 160 GRADER I CA 10 MINUTTER.
Pris178,-kr.
Læs mere i
MAXI
1. REJER I ROMESCO - EN KRYDRET MAYO BLENDET MED PEBERFRUGT OG HVIDLØG, TOPPET MED MANDELSPLITTER.
2. SVAMPERISOTTO TILSMAGT MED PARMESAN OG TOPPET MED SYLTEDE BØGEHATTE.
3. BALLOTINE AF KYLLING MED RØD PEBERFRUGT OG SERRANO, SERVERET MED DIJON MAYO, SPRØD SKINKE OG KARSE.
4.STEAK AF OKSEFILET
SELLERIEN BAGES I OVN, 10 MIN VED 160°. STEAKEN STEGES I LIDT RASPOLIE PÅ EN MEGET VARM PANDE. 1 MIN. PÅ HVER SIDE FOR RØD, 2 MIN. FOR MEDIUM OG 3-4 MIN. FOR GENNEMSTEGT. PYNTES MED MAYO.
BRØDET LUNES I OVNEN VED 160 GRADER I CA 10 MINUTTER.
5.SVINEKÆBE MED ÆBLEKOMPOT
LUNES I OVN VED 160° I 10 MIN OG VENDES UD.
6.KARTOFFELTORTILLA
TORTILLAEN VARMES I OVN VED 160° I CA. 10 MIN. ANRET VED AT TOPPE MED CHILIMAYONNAISE OG RISTET CHORIZO.
Pris218,-kr.
Læs mere i
Quick tapas ud af huset
|
|
|
|
|
|
|
MAXI
- Mousse af laks med rygeost og krydderurter.
- Carpaccio af okseinderlår med balsamicosyltede svampe, trøffelmayo og brøndkarse.
- Sellerisalat med valnødder, tranebær og citron.
- Italiensk inspireret Vitello de tonnato. kalvekød i skiver med tunsauce og druekapers.
- Ballotine af kylling med rød peberfrugt og serrano, serveret med dijon mayo, sprød skinke og karse.
- Pastasalat med kylling, grøn pesto, peberfrugt og nødder.
- Salat, brød og smør.
Pris228,-kr.
Læs mere i
Dessert & Snacks
|
|
|
|
LÆKRE SNACKS
Mængden på billedet er til 2 personer
- Stenbiderrogn rørt med cremé fraiche, serveret i krustade.
- Agurk fyldt med lækker ostecremé.
- Hjemmesaltede mandler.
- Pris pr. person
Pris35,-kr.
Læs mere i
DESSERT
- Brownie med marinerede ribs og brombær.
- Jordbær panna cotta med syltede jordbær og honningbagte nødder.
- Æblemazrin med kondenseret mælk og chokolade.
Pris78,-kr.
Læs mere i
ØL & VAND
Vin
Mercurey
Hvidvin
Chardonnay, Clos Rochette, J. Faiveley, Frankrig, Bourgogne
Pris195,-kr.
Læs mere i
Ripasso
Rødvin
Valplicella Classico Superiore, Luigi Righetti, Italien, Veneto
Pris165,-kr.
Læs mere i