

3-5 retters menu samt drinks
3 retters menu
Forret:
Hummersuppe tilsmagt med cognac serveret med marineret fennikel og dildolie.
-lun i en gryde ved svag varme.
Hovedret:
Braiseret svinekæbe serveret med æblekompot & timian
-Lunes i ovn ved 160°, i ca 10 min.
Rumænsk inspireret kold kartoffelsalat med radisser, cornichoner, forårsløg, æg og stegt chorizo.
Brændende kærlighed - kartoffelmos, løg, bacon og syltet rødbede.
-Lunes i ovn ved 160°, i ca 10 min.
Latinamerikansk quesadilla med bønnepuré, kylling, cheddar og chili serveret på en sur-sød løgkompot.
-Lunes i ovn ved 160°, i ca 10 min.
Dessert:
Browine, chokoladekage med marinerede jordbær.
Tilkøb til 4 retter 295 kr,- pr. person
Mellemret:
Carpaccio af okseinderlår serveret med balsamicosyltede svampe
& trøffelmayo
Tilkøb til 5 retter 345 kr,- pr. person
Ost:
3 komælksoste: Arla Unika, gammel knas. Vrejlev nonneost og Arla Unika Sirius.
Serveres med rugknas, balsamico og marinerede bær.
Prisfra269,-kr.
Læs mere i
Drinks
Lækre fædigblandede drinks fra Pingvin.
Vi har valgt 4 af vores bestsellers og
disse kan bestilles online,
men man kan også bare komme forbi
og købe dem to go.
Lemon Sour: 4 cl spiced rom og lemonadesirup.
Hot Penguin: 4 cl Chili vodka og hjemmelavet rabarbersirup.
Pingvin Greenie: 4 cl Tequila Blanco, æblesirup og hyldeblomstsaft.
Pingvin After Eight: 6 cl Pebermyntelikør, chokoladesirup, sødmælk og fløde.
Prisfra50,-kr.
Læs mere i
Maxi
|
|
|
|
|
|
MAXI
10. min og der er serveret
1. Mousse af røget laks med rygeost og krydderurter.
2. Carpaccio af okseinderlår med trøffelmayo og balsamicomarinerede svampe.
3. Svamperisotto tilsmagt med parmesan og toppet med syltede bøgehatte.
4. Latinamerikansk quesadilla med bønnepuré, kulling, cheddar og chili serveret på en sur-sød løgkompot.
5. Rumænsk inspireret kartoffelsalat med radiser, cornichoner, forårsløg, æg og stegt chorizo.
6. Braiseret svinekæbe på en bund af æblekompot med timian.
Risotto, quesadilla samt kæbe, lunes 10 min. i ovn ved 160 grader
Pris238,-kr.
Læs mere i
Quick tapas. Kold anretning
|
|
|
|
|
|
|
MAXI
Tunmousse med bagt tomat, dildmayo og sprødt rugbrød.
Spicy rejer vendt med mayo, æg, forårsløg, chili og sprødt rug.
Carpaccio af okseinderlår med balsamicosyltede svampe, trøffelmayo og brøndkarse.
Rumænsk inspireret kold kartoffelsalat med radisser, cornichoner, forårsløg, æg og steget chorizo.
Hønsesalat med asparges og champignon, toppet med bacon og syltede svampe.
Kyllingesouffle med karrymayonnaise og sprødt serrano.
- Salat, brød og smør.
Pris238,-kr.
Læs mere i
Dessert & Snacks
|
|
|
|
LÆKRE SNACKS
Mængden på billedet er til 2 personer
- Hvede tortilla chips med cajun dip.
-Hjemmesaltede mandler.
-Smørstegt rugbrød med grillet gammelknas og rosmarin honning.
- Pris pr. person
Pris40,-kr.
Læs mere i
DESSERT
- Brownie - chokoladekage med med marinerede jordbær.
- Æble mazarinkage med kondenseret mælk og krystalliseret hvid chokolade-
- Vanilje panna cotta med gelélåg af syltede bær og syltede bær.
Pris88,-kr.
Læs mere i
GAVER & TILBEHØR
Haymans Old Tom gin, sicilian lemonade og tørret lime
Til kammeraten
lækkert sæt
Pris225,-kr.
Læs mere i
Vin
Ripasso
Rødvin
Valplicella Classico Superiore, Luigi Righetti, Italien, Veneto
Pris165,-kr.
Læs mere i