Stjernepladsen 3 C,
9000 Aalborg

Tlf
98 11 11 66

Mail
anja@pingvintapas.dk

Send os en besked

 

Har du spørgsmål til vores tapas, lokalerne, konceptet eller noget helt andet, så send os endelig en mail eller giv os et kald.

Tænker du på at afholde en fest/større arrangement, så vejleder vi naturligvis gerne fra a-z.

Vi svare alle henvendelser hurtigst muligt. 

 

 

 

Spisesteder i Aalborg

 

I Aalborgs gader finder I det meste, men når sulten melder sig, hvor skal I så gå hen og spise? Leder I efter et spisested i Aalborg, som byder på verdensomspændende retter og smagseksplosioner ud over det sædvanelige, kan I med fordel lægge vejen forbi Pingvin.

Pingvin tilbyder lækker tapas i hjertet af Aalborg, som sætter stor pris på at give vores gæster en god og spændende madoplevelse i hyggelige rammer.

 

Oplev hele verden på din tallerken

 

Tapas findes i mange former og forskellige variationer. Hos Pingvin hedder konceptet Verdens Tapas, hvilket betyder at vores menu er sammensat af retter og råvarer fra hele verden. I finder retter fra både det italienske, asiatiske samt amerikanske køkken, og I kan forkæle jeres smagsløg med retter bestående af gode råvarer både fra lands, vand og fra luften.

Vi ved at det kan være svært at begrænse sig, når I kan dufte hele verden. Derfor sammensætter I hos Pingvin selv jeres tapastallerken med enten 4, 6 eller 8 retter, hvilket giver jer mulighed for en gastronomisk rundrejse i de forskellige verdenskøkkener.

Vores menukort indbyder til uendelige sammensætningsmuligheder, og der er uden tvivl noget for enhver smag. Vi opdatere løbende vores menu med flere, nye tapasretter, derfor vil I efter sæson finde et varieret udvalg.

 

En kulinarisk oplevelse i alverdens køkkener

 

Leder I efter et af byens bedste spisesteder, hvor både mad og vin er i højsædet, så er Pingvin det oplagte valg. Vi glæder os til at byde jer velkommen. I finder os på hjørnet af Adelgade i nummer 12, 9000 Aalborg.  

 

Kontakt Pingvin Tapas

Har I spørgsmål til vores forskellige tapas eller ønsker I at høre mere om vores hyggelige spisested i Aalborg, er vi aldrig længere væk end et opkald. I er altid velkomne til at kontakte os på tlf. 98 11 11 66 eller via mail: anja@pingvintapas.dk.

Her på siden er I også velkommen til at sende os en besked ved at udfylde nedenstående formular. Vi gør hvad vi kan for at svare hurtigst muligt på alle henvendelser. Haster det, så giv os kald!
Køb gavekort