MENUKORT
Se vores menukort her
Se vores menukort her
Tapas med fisk og skaldyr
1. NUDELSALAT MED STEGTE TIGERREJER OG GULEROD.
2. REJER I ROMESCO - EN KRYDRET MAYO BLENDET MED PEBERFRUGT OG HVIDLØG, TOPPET MED MANDELSPLITTER.
3. HUMMERSUPPE MED MARINERET FENNIKEL OG DILDOLIE.
4. TERRINE AF LAKS MED ABRIKOS OG CORNICHONS, RYGEOST OG SYLTEDE RØDLØG.
5. PANKO PANERET OG FRITERET TORSK SERVERET MED TARTARSAUCE.
6. MOUSSE AF RØGET LAKS MED RYGEOST OG KRYDDERURTER.
Tapas med firbenede samt vegetar og veganske
7. BRAISERET SVINEKÆBE PÅ EN BUND AF ÆBLEKOMPOT MED TIMIAN.
8. KARTOFFEL-PORRESUPPE MED JORDSKOKKECHIPS OG TRØFFELOLIE (VEGETAR)
9. CARPACCIO AF OKSEINDERLÅR MED BALSAMICOSYLTEDE SVAMPE, TRØFFELMAYO OG BRØNDKARSE.
10. BLOMKÅLSCURRY MED KARTOFFEL, TOMAT OG KOKOS SERVERET MED SALTEDE MANDLER. (VEGANSK)
11. GRATINERET GEDEOST, RULLET I SERANOSKINKE MED ROSMARIN, BALSAMICO GLACE OG CHILIHONNING
12. SVAMPERISOTTO TILSMAGT MED PARMESAN OG TOPPET MED SYLTEDE BØGEHATTE (VEGETAR).
13. SPANSK PATATAS BRAVAS, KARTOFFELSTYKKER SERVERET MED KRYDRET TOMATSAUCE OG AIOLI. (VEGETAR)
14. SPANSK KARTOFFELTORTILLA TOPPET MED STEGT CHORIZO OG CHIPOTLE-CHILLI-MAYO.
15. SUR/SØD GRIS - DYBSTEGT SVINEKØD I SUR/SØD - SAUCE MED ANANAS OG PEBERFRUGT.
16. SELLERISALAT MED VALNØDDER, TRANEBÆR OG CITRON (VEGANSK).
17. STEAK AF OKSEEFILET SERVERET PÅ SALTBAGT OG GRILLET SELLERI SAMT AIOLI.
18. BHAJI, INDISK LØGFRITTE MED KARTOFFEL, SERVERET MED EN SPICY DIP (VEGANSK).
19. KALVEFRIKASSÉ MED NUDLER, GRØN KARRY OG SPINAT.
20. BBQ MARINERET OG STEGT SVINEMØRBRAD MED KARAMELLISEREDE LØG.
Tapas med fjerkræ
21. BALLOTINE AF KYLLING MED RØD PEBERFRUGT MED SERRANO, SERVERET MED DIJON MAYO, SPRØD SKINKE OG KARSE.
22. RILLETTE AF SPRÆNGT OG CONFITERET ANDEBRYST MED ENEBÆR, TIMIAN, ROSMARIN OG LAURBÆR.
23. AMERIKANSK CRISPY CHICKEN MED BBQ DIP.
24. LATINAMERIKANSK QUESADILLA MED BØNNEPURÉ, KYLLING, CHEDDAR OG CHILI SERVERET PÅ EN SUR-SØD LØGKOMPOT.
25. BUTTERCHICKEN, INDISK INSPIRERET RET MED KARRY, RIS OG KYLLING.
Fredag-Lørdag kl.12-15
FROKOST DELUXE MENU
298 KR. PR. PERS.
VÆLG 4 TAPAS FRA KORTET. - 1 GL HUSETS VIN, ØL ELLER VAND. - 1 DESSERT - VÆLG 3 DESSERT TAPAS ELLER OSTETALLERKEN. - KAFFE/THE EFTER EGET VALG.
FROKOST MAXI MENU
318 KR. PR. PERS.
VÆLG 6 TAPAS FRA KORTET. - 2 GL HUSETS VIN, ØL ELLER VAND. - KAFFE/THE EFTER EGET VALG.
QUICK TAPAS
178 KR. PR. PERS.
VI HAR SAMMENSAT EN LÆKKER TAPASTALLERKEN,
SOM MED SIKKERHED KAN SERVERES INDENFOR 15 MINUTTER. (V. MAX 6 PERS.)..
-HUMMERSUPPE MED MARINERET FENNIKEL OG DILD OLIE..
- MOUSSE AF RØGET LAKS MED RYGEOST OG KRYDDERURTER..
- CARPACCIO AF OKSEINDERLÅR MED BALSAMICOSYLTEDE SVAMPE, TRØFFELMAYO OG BRØNDKARSE..
- RILLETTE AF SPRÆNGT OG CONFITERET ANDEBRYST MED ENEBÆR, TIMIAN, ROSMARIN OG LAURBÆR ..
MINI TAPAS
158 KR. PR. PERS.
VÆLG 3 TAPAS FRA KORTET. SERVERES MED SALAT OG BRØD. TIL DEN LILLE BITTE SULT – ELLER BARE LÆKKERSULT.
MIDI TAPAS
178 KR. PR. PERS.
VÆLG 4 TAPAS FRA KORTET. SERVERES MED SALAT OG BRØD. PASSENDE STØRRELSE SOM FROKOST ELLER EN LILLE MIDDAG.
MAXI TAPAS
218 KR. PR. PERS.
VÆLG 6 TAPAS FRA KORTET. SERVERES MED SALAT OG BRØD. DENNE MAXI TAPAS ANBEFALER VI SOM ET GODT HOVEDMÅLTID.
XL TAPAS
248 KR. PR. PERS.
VÆLG 8 TAPAS FRA KORTET. SERVERES MED SALAT OG BRØD. XL TAPAS ANBEFALER VI TIL DE ALVORLIGT SULTNE.
DESSERT TAPAS
78 KR.
VÆLG 3 DESSERTER FRA KORTET – ELLER VORES OSTETALLERKEN.
MED VORES VERDENSTAPAS® TAGER VI DIG PÅ EN KULINARISK REJSE RUNDT I ALVERDENS KØKKENER – TILSAT VORES EGET TWIST. DU SAMMENSÆTTER DIN EGEN TALLERKEN MED 4, 6 ELLER 8 TAPAS. VI SERVERER MED EN LÆKKER SALAT OG GODT BRØD TIL – VELBEKOMME !
Gælder MANDAG - TORSDAG KL. 17-22 & FREDAG - LØRDAG KL. 15-22.00
ALLE MENUER KAN OPGRADERES:
- TIL MAXI TAPAS (6 TAPAS) +50 KR. PR. PERS.
- TIL XL TAPAS (8 TAPAS) +90 KR.PR. PERS.
MÅNEDSMENU
538 KR. PR. PERS.
· 1 GLAS BOBLER - VÆLG MELLEM PINK MOSCATO ELLER CAVA.
· MIDI TAPAS – VÆLG 4 RETTER FRA TAPASKORTET.
· 1/2 FLASKE HUSETS VIN – RØD, HVID ELLER ROSÉ.
· DESSERT TAPAS- VÆLG 3 TAPAS ELLER OSTETALLERKEN.
· 1 COGNAC VSOP ELLER 1 GLAS COLD HAND WINERY, ÆBLEVIN.
· 1 KAFFE/TE EFTER EGET VALG.
(i alt for 2 pers. 1076 kr.)
EXCLUSIV MENU 2 SEAT.
750 KR. PR. PERS.
· 3 TAPAS - VÆLG HVER ISÆR 3 TAPAS TIL FORRET..
VÆLG 1 GLAS HVIDVIN ELLER ROSÉVIN..
· 4 TAPAS - VÆLG HVER ISÆR 4 TAPAS TIL HOVEDRET..
VÆLG 2 GLAS RØDVIN..
· 3 TAPAS - VÆLG HVER ISÆR 3 DESSERT TAPAS ELLER EN OSTETALLERKEN..
VÆLG 1 GLAS HVID ELLER RØD PINEAU DES CHARENTES 5 ÅR..
· KAFFE/TE EFTER EGET VALG..
VÆLG TIL KAFFEN MELLEM COGNAC ELLER LIKØR..
(i alt for 2 pers. 1500 kr.)..
SERVERES OGSÅ MED ALC FRI ALTERNATIVER..
.
UDVALG AF VINE KAN SES I MENUKORT PÅ PINGVIN..
(VÆLGES AF HELE BORDET)
DELUXE MENU FOR 2
478 KR. PR. PERS.
· 2 MIDI TAPAS – VÆLG HVER ISÆR 4 RETTER FRA TAPASKORTET..
· 1/1 DELUXE VIN (VÆLG FRIT MELLEM VORES DELUXE VINE).
· 2 DESSERT TAPAS – VÆLG HVER ISÆR 3 DESSERTER ELLER OSTETALLERKEN.
· 2 KAFFE/TE EFTER EGET VALG.
(i alt for 2 pers. 956 kr.)
ALL NIGHT MENU.
(bordet er jeres hele aftenen).
SKAL FORUDBESTILLES TIL HELE BORDET.
1075 KR. PR. PERS.
BOBLER OG LÆKRES SNACKS VED ANKOMST..
· 2 TAPAS – VÆLG 2 TAPAS TIL FORRET..
· 2 TAPAS – VÆLG 2 TAPAS TIL MELLEMRET..
· 3 TAPAS – VÆLG 3 TAPAS TIL HOVEDRET..
· 3 TAPAS – VÆLG 3 DESSERT TAPAS..
TIL HVER AF DE 7 TAPAS SERVERES ET LILLE GLAS AFSTEMT VIN.
DER SERVERES 2 GLAS DESSERTVIN TIL DESSERT TAPAS..
· KAFFE ELLER THE SAMT 1 AVEC.
MIDI TAPAS
218 KR.
VÆLG 4 RETTER FRA TAPASKORTET. TAPAS ANBEFALER VI SOM FROKOST ELLER SOM ET LILLE HOVEDMÅLTID.
MAXI TAPAS
258 KR.
VÆLG 6 RETTER FRA TAPASKORTET. MAXI TAPAS ANBEFALER VI SOM EN SOLID FROKOST ELLER ET GODT HOVEDMÅLTID.
XL TAPAS
288 KR.
VÆLG 8 RETTER FRA TAPASKORTET. DENNE XL TAPAS ANBEFALER VI TIL DE ALVORLIGT SULTNE.
SAMMENSÆT DIN EGEN DESSERT TAPAS
– VÆLG HVER ISÆR 3 DESSERTER FRA VORES DESSERTKORT … 88 KR.
31. TARTE TATIN - KARAMELLISEREDE ÆBLER PÅ EN BUND AF BUTTERDEJ, SERVERET MED EN VANILJE/KOLDSKÅLSSKUM
32. CHOKOLADEIS MED BRÆNDT MARENGS.
33. AMERIKANSK INSPIRERET HYLDEBLOMST CHEESECAKE MED PASSIONSFRUGTGELÉ
34. GATEAU MARCEL - CHOKOLADEKAGE SERVERET MED SYLTEDE BROMBÆR
35. HAVTORN SORBET PÅ MALTJORD OG ISOMALT (VEGANSK)
36. VANILJE-CITRON PANNA COTTA MED SYLTEDE BROMBÆR OG BAGT HVID CHOKOLADE.
37. KLASSISK VANILJE CRÉME BRÛLÉE
38. CITRONFROMAGE MED FLØDESKUM OG CHOKOLADESPÅNER.
39. ÆBLE MAZARINKAGE MED KONDENSERET MÆLK OG KRYSTALLISERET HVID CHOKOLADE
OSTETALLERKEN
88 KR.
GAMMEL KNAS, NYFORTOLKNING AF DEN KLASSISKE HAVARTI MODNET I 24 MDR, SERVERET MED PORTVINSMARINERET SVESKE. KIRK, GEDEFRISKOST MED HONNING OG NØDDER. BRIE DE MEAUX MED BROMBÆR CHUTNEY OG HJEMMELAVET KNÆKBRØD.
Vores hus- og menuvine.
288 KR./ GLAS 60 KR.
HVIDVIN - PINOT GRIGIO. CANTINA DANESE, MAGNIFICENT.
ITALIEN, VENETO. VINENE ER LAVET PÅ 85% GARGANEGA-PINOT GRIGIO FRA VENETO. GARGANEGA BIDRAGER MED STILRENE FRUGTNOTER Á LA CITRUSFRUGTER SAMT ET STREJF AF MANDEL. EN ELEGANT, LET HVIDVIN MED FOKUS PÅ FRISKHED.
ROSÉVIN - BARON CHARCOT ROSÉ, VIGNERONS DU NARBONNAIS.
FRANKRIG, LANGUEDOC. FRISK, LAKSEFARVET ROSÉ LAVET PÅ DE SYDFRANSKE DRUER GRENACHE, SYRAH, CARIGNAN OG CINSAULT. EN ELEGANT OG HARMONISK ROSÉ MED FRUGTIG DOMINANS Á LA RØDE SKOVBÆR. EN FIN BREDT ANVENDELIG ROSÉ TIL APERITIF, TIL LETTE OG MELLEMKRAFTIGE RETTER MED LYST KØD ELLER TIL FISK.
RØDVIN - SHIRAZ/CABERNET SAUVIGNON, DARLING RIVER.
SHIRAZ/CABERNET SAUVIGNON, DARLING RIVER. AUSTRALIEN, SOUTH EASTERN AUSTRALIA. VINEN ER LAVET PÅ AUSTRALIENS NATIONALDRUE SHIRAZ SAMT BORDEAUXDRUEN CABERNET SAUVIGNON. TILSAMMEN LEVERER DE TO DRUER EN VIN MED MASSER AF SAFT, KRAFT OG PEBREDE UNDERTONER.
388 KR./ GLAS 80 KR.
HVIDVIN - CHARDONNAY, VRISENHOF
SYD AFRIKA, STELLENBOSCH. VINEN ER IKKE LAGRET PÅ TRÆFADE, HVILKET BEVIRKER AT DER LEVERES MERE FRISK, SPRØD RANK FRUGT. NOTERNE GÅR I RETNING AF CITRUS, GRØNNE ÆBLER FORENET I LANG KOMPLEKS EFTERSMAG.
HVIDVIN - RIESLING ESSENCE, HALBTROCKEN, S.A. PRÜM
TYSKLAND, MOSEL. STOKKENE ER 80 ÅR GAMLE, RODÆGTE OG FINDER RESSOURCER LANGT NEDE I JORDEN, HVILKET GØR VINEN RIG PÅ KARAKTER. VINEN ER YDERST ELEGANT- LET OG CHARMERENDE MED EN ANELSE SØDME.
HVIDVIN - SAUVIGNON BLANC, BUITENVERWACHTING, SYDAFRIKA, CONSTANTIA
SYDAFRIKA, CONSTANTIA. VINEN MINDER I SIN STIL IKKE OM ANDRE SØDE AFRIKANSKE SAUVIGNON BLANC VINE. FORBILLEDET ER LOIRES STÅLSATTE OG AROMATISKE KARAKTER, HVILKET DENNE SAUVIGNON BLANC TIL FULDE LEVER OP TIL.
ROSÈVIN- ROSÉ AURORA, LES DOMAINES PAUL MAS.
FRANKRIG, LANGUEDOC/ROUSSILLON. SYDFRANSK ROSÉVIN LAVET PÅ CINSAULT, GRENACHE OG SYRAH. VINEN ER FRUGTIG OG RUND MED AROMATISKE NOTER AF RØDE BÆR OG ROSER.
RØDVIN - MALBEC, ALTA VISTA.
ARGENTINA, MENDOZA. VINEN ER DELVIST LAGRET (25%) I 6 MÅNEDER PÅ FRANSKE TRÆFADE. STILEN ER INTENS, AFRUNDET OG AROMATISK MED MØRKE FRUGTER, VANILJE OG MOKKA, FULGT TIL DØRS AF AFRUNDEDE BLØDE TANNINER.
RØDVIN - MOUVEDRE, GRENACHE, BODEGAS LUZÓN
SPANIEN - JUMILLA. VINEN LAGRES I 12 MÅNEDER PÅ NYE FRANSKE OG AMERIKANSKE FADE. SMAGEN ER INTENS OG FYLDIG, MED SØDMEFULDE OG BLØDE TANINNER. NOTER AF MØRKE FRUGTER OG LAKRIDS.
RØDVIN - PINOT NOIR, DOMAINE MARTINOLLES
FRANKRIG - LANGUEDOC-ROSSILLON. VINEN ER LAVET PÅ 100% PINOT NOIR OG KOMMER FRA OMRÅDET LIMOUX SOM ER ET KØLIGERE OMRÅDE, HØJTBELIGGENDE, DETTE GIVER EN LETTERE RØDVIN MED ELEGANTE OG FINE NOTER AF SKOVBÆR OG LYSE KIRSEBÆR.
RØDVIN - SYRAH, VIGNETI ZABU.
ITALIEN, SICILIEN. DENNE VIN ER SPÆNDENDE NYTÆNKNING IDET DEN ER PRODUCERET UDELUKKENDE PÅ SYRAHDRUER. VINEN HAR EN FLOT DYBRØD FARVE. I DUFTEN FORNEMMES MODEN RØD FRUGT, KRYDDERI, PEBER OG VANILJE. SMAGEN ER ELEGANT, BLØD OG MED FED FRUGT AF RØDE BÆR OG CHOKOLADE.
Åbningstider | |
---|---|
I dag |
17:00-22:00 |
Onsdag d. 27. januar |
17:00-22:00 |
Torsdag d. 28. januar |
17:00-22:00 |
Fredag d. 29. januar |
12:00-23:00 |
Lørdag d. 30. januar |
12:00-23:00 |
Søndag d. 31. januar |
Lukket |
Mandag d. 1. februar |
17:00-22:00 |
Tirsdag d. 2. februar |
17:00-22:00 |