SELSKABSMENU
FLEKSIBLE LØSNINGER TIL SELSKABER
Den 1. september 2023 flyttede vi ned på Stjernepladsen 3 C, 9000 Aalborg.
Vi har nu et selskabslokale som rummer op til max 24 personer. Man kan booke det til frokost eller aften.
Lokalet har eget toilet og udgang ned til fjorden, ligeså udkig til fjorden.
Søndag – er det muligt at reservere hele Restauranten til private formål. Ring 98111166 og hør mere om vores muligheder. Email vedr. booking og forespørgelser: MAIL@PINGVINTAPAS.DK
SELSKABSMENU DELUXE
565 KR. PR. PERS. (spar 242 kr)..
min 14 personer. (med forbehold for ændringer i menuen)..
OPGRADER TIL 1/2 FLASKE HVID OG 1/2 FLASKE RØDVIN 640 KR. PR. PERS. (spar 342 kr)..
1. SERVERING
Tunmousse serveret med bagt tomat, dildmayo og sprødt rug
Arabisk inspireret Harissa - gulerødder på hvid bønnecreme med saltede mandler
Carpaccio af okseinderlår med trøffelmayo og balsamicosyltede svampe
Vin: 1 glas Riesling, S.A. Prüm, Tyskland, Mosel.
2. SERVERING
Braiseret svinekæbe på en bund af æblekompot med timian
Kartoffel porresuppe med trøffelolie og jordskokkechips
Italiensk inspireret svamperisotto tilsmagt med parmesan toppet med syltede bøgehatte
Amerikansk inspireret crispy chicken med BBQ sauce
Vin: 2 glas Cabernet Sauvignon, Hornhead, Frankrig, Languedoc
3. SERVERING
Citronfromage med flødeskum
Mørk chokoladeis med brændt marengs
Æble mazarinkage med karamel på kondenseret mælk og krystalliseret hvid chokolade
SELSKABSMENU EXCLUSIV
783 KR. PR. PERS (spar 467 kr)..
min. 14 personer. (med forbehold for ændringer i menuen)..
Vi byder velkommen med et glas Cava og lækre snacks.
1. SERVERING
Tunmousse serveret med bagt tomat, dildmayo og sprødt rug
Kartoffel/porresuppe med trøffelolie og jordskokkechips
Carpaccio af okseinderlår med trøffelmayo og balsamicosyltede svampe
Vin: 1 glas pinot grigio, Le ville di Antane, Italien, Veneto
2. SERVERING
Italiensk inspireret svamperisotto tilsmagt med parmesan, toppet med syltede bøgehatte
Braiseret svinekæbe på æblekompot med timian
Vin: 1 glas Pinot Noir, Martinolles, Frankrig, Languedoc
3. SERVERING
Kinesisk inspireret munchurian med gris, grønt og sur/sødsauce.
Indisk inspireret butterchicken med kylling og ris
Vin: 2 glas Zinfandel, Cocoon, USA, Californien
4. SERVERING
Lakrids panna cotta med tuilles
Klassisk fransk créme brûleé
Chokoladeis af mørk chokolade og brændt marengs
- Vin: 1 glas LBV Portvin, Fonseca, Portugal
SMAG PÅ VERDEN
1213 KR. PR. PERS. (spar 466 kr)..
MIN 14 PERSONER (med forbehold for ændringer i menuen)..
Vi byder velkommen med et glas Champagne, Pol Roger og lækre snacks..
Efterfølgende serveres 7 serveringer med tilpassede vine..
1. SERVERING
Laksemousse af røget laks med rygeost og purløg
Hummersuppe tilsmagt med cognac, serveret med fennikel og dildolie
- Vin: 1 glas Riesling, Sebastian A, S.A. Prüm, Tyskland, Mosel
2. SERVERING
Carpaccio af okseinderlår med trøffelmayo og balsamicosyltede svampe
- Vin: 1 glas Chardonnay, Chalk Hill, Sonoma County, Californien
3. SERVERING
2 cl Calvados, ganefrisker
4. SERVERING
Indisk inspireret samosa med grøntsagsfyld, serveret med sweet chilisauce
Bhaji - indisk løgfritte serveret med en spicy dip tilsmagt med mynte
- Vin: 1 glas Bourgogne Rouge, Louis Jadot, Frankrig, Bourgone
5. SERVERING
Braiseret svinekæbe med æblekompot
Steak af oksefilet med bønner og aioli
Patatas bravas – friteret kartofler med salsa & aioli
- Vin: 2 glas Ripasso Valpolicella, Luigi Righetti, Italien, Veneto
6. SERVERING
Gammelknas ost serveret med kompot og knækbrød
- Vin: 1 glas tempereret LBV Portvin, Fonseca, Portugal
7. SERVERING
Créme Brûlée brændt med rørsukker
Brownie med marinerede bær
- Vin: 1 glas Moscato d´Asti, Vallebelbo, Italien
Åbningstider | |
---|---|
I dag |
11:30-22:00 |
Onsdag d. 20. marts |
11:30-22:00 |
Torsdag d. 21. marts |
11:30-22:00 |
Fredag d. 22. marts |
11:30-22:00 |
Lørdag d. 23. marts |
11:30-22:00 |
Søndag d. 24. marts |
Lukket |
Mandag d. 25. marts |
Lukket |
Tirsdag d. 26. marts |
11:30-22:00 |
Du finder os her
Stjernepladsen 3 C
9000 Aalborg