Opskrifter tryk her
SELSKABSMENU I AALBORG
FLEKSIBLE LØSNINGER TIL SELSKABER
Efter vores udvidelse af restauranten i sommeren 2013, har vi fået nogle nye, fantastiske rammer til de lidt større selskaber.
Glashus 1 rummer op til 15 personer, og glashus 2 op til 36 personer. De to lokaler kan også lægges sammen via en foldedør og rumme op til 54 personer.
Begge lokaler ligger i forbindelse med selve restauranten, og har direkte udsyn og adgang til vores hyggelige gårdhave. Der er mulighed for at åbne og lukke døre ind mod Restauranten, alt efter om man ønsker at være en “Del af Restauranten” eller være lidt mere privat med sit selskab.
Søndag – er det også muligt at reservere hele Restauranten til private formål. Ring 98111166 og hør mere om vores muligheder. Email vedr. booking og forespørgelser: MAIL@PINGVINTAPAS.DK
SELSKABSMENU DELUXE
550 KR. PR. PERS. (spar 242 kr)..
min 14 personer. (med forbehold for ændringer i menuen)..
OPGRADER TIL 1/2 FLASKE HVID OG 1/2 FLASKE RØDVIN 625 KR. PR. PERS. (spar 342 kr)..
1. SERVERING
Tunmousse serveret med bagt tomat, dildmayo og sprødt rug
Rejer i romesco - En krydret mayo med peberfrugt og hvidløg, toppet med mandelsplitter
Kartoffel-porre suppe med trøffelolie og jordskokkechips
Vin: 1 glas Riesling, S.A. Prüm, Tyskland, Mosel.
2. SERVERING
Carpaccio af okseinderlår med trøffelmayo og balsamicosyltede svampe
Braiseret svinekæbe på en bund af æblekompot med timian
Italiensk inspiretret svamperisotto tilsmagt med parmesan toppet med syltede bøgehatte
Butterchicken med karry, ris og kylling
Vin: 2 glas Cabernet Sauvignon, Hornhead, Frankrig, Languedoc
3. SERVERING
Skovbær panna cotta med skovbær
Klassisk fransk créme brûleé
Brownie med marinerede bær
SELSKABSMENU EXCLUSIV
768 KR. PR. PERS (spar 467 kr)..
min. 14 personer. (med forbehold for ændringer i menuen)..
Vi byder velkommen med et glas Cava og lækre snacks.
1. SERVERING
Tunmousse serveret med bagt tomat, dildmayo og sprødt rug
Rejer i romesco - En krydret mayo med peberfrugt og hvidløg, toppet med mandelsplitter
Kartoffel-porre suppe med trøffelolie og jordskokkechips
Vin: 1 glas pinot grigio, Le ville di Antane, Italien, Veneto
2. SERVERING
Carpaccio af okseinderlår med trøffelmayo og balsamicosyltede svampe
Braiseret svinekæbe på æblekompot med timian
Vin: 1 glas Pinot Noir, Martinolles, Frankrig, Languedoc
3. SERVERING
Butterchicken med ris, karry og kylling
Amerikansk crispy chicken med BBQ sauce
Vin: 2 glas Zinfandel, Cocoon, USA, Californien
4. SERVERING
Skovbær panna cotta med skovbær
Klassisk fransk créme brûleé
Brownie med marinerede bær
- Vin: 1 glas LBV Portvin, Fonseca, Portugal
SMAG PÅ VERDEN
1198 KR. PR. PERS. (spar 466 kr)..
MIN 14 PERSONER (med forbehold for ændringer i menuen)..
Vi byder velkommen med et glas Champagne, Pol Roger og lækre snacks..
Efterfølgende serveres 7 serveringer med tilpassede vine..
1. SERVERING
Rejer i romesco - En krydret mayo med peberfrugt og hvidløg, toppet med mandelsplitter
Kartoffel-porre suppe med trøffelolie og jordskokkechips
- Vin: 1 glas Riesling, Sebastian A, S.A. Prüm, Tyskland, Mosel
2. SERVERING
Pankopaneret og friteret sej med tartarsauce
- Vin: 1 glas Chardonnay, Hornhead, New World, Frankrig, Languedoc
3. SERVERING
GRANITE AF COTE MAS ROSÉ, CREMANT
4. SERVERING
Vitello de Tonnato - kalvekød i skiver med tunsauce og druekapers
Bhaji - indisk løgfritte serveret med en spicy dip tilsmagt med mynte
- Vin: 1 glas Bourgogne Rouge, Louis Jadot, Frankrig, Bourgone
5. SERVERING
Braiseret svinekæbe med æblekompot
Steak af oksefilet med bønner og aioli
Patatas bravas – friteret kartofler med salsa & aioli
- Vin: 2 glas Ripasso Valpolicella, Luigi Righetti, Italien, Veneto
6. SERVERING
Gammelknas ost serveret med kompot og knækbrød
- Vin: 1 glas tempereret rød pineau de charentes, Chateau de Beaulon, Frankrig
7. SERVERING
Brownie med marinerede skovbær
Mørk chokoladeis med brændt marengs
- Vin: 1 glas LBV Portvin, Fonseca, Portugal
Åbningstider | |
---|---|
I dag |
Lukket |
Tirsdag d. 28. marts |
Lukket |
Onsdag d. 29. marts |
17:00-22:00 |
Torsdag d. 30. marts |
17:00-22:00 |
Fredag d. 31. marts |
12:00-23:59 |
Lørdag d. 1. april |
12:00-23:59 |
Søndag d. 2. april |
Lukket |
Mandag d. 3. april |
Lukket |