SELSKABSMENU / JULEPAKKER I AALBORG
FLEKSIBLE LØSNINGER TIL SELSKABER
Efter vores udvidelse af restauranten i sommeren 2013, har vi fået nogle nye, fantastiske rammer til de lidt større selskaber.
Glashus 1 rummer op til 15 personer, og glashus 2 op til 36 personer. De to lokaler kan også lægges sammen via en foldedør og rumme op til 54 personer.
Begge lokaler ligger i forbindelse med selve restauranten, og har direkte udsyn og adgang til vores hyggelige gårdhave. Der er mulighed for at åbne og lukke døre ind mod Restauranten, alt efter om man ønsker at være en “Del af Restauranten” eller være lidt mere privat med sit selskab.
Søndag – er det også muligt at reservere hele Restauranten til private formål. Ring 98111166 og hør mere om vores muligheder. Email vedr. booking og forespørgelser: MAIL@PINGVINTAPAS.DK
PINGVINS JULEPAKKE 1
Inkl. isvand 598 kr
min 14 personer. (med forbehold for ændringer i menuen)..
Drikkevarer ad libitum under middag 845 kr pr person
(Drikkevarer ad libitum omfatter almindelig øl, sodavand, saft & vin)
Tilkøb af 3 drinks efter middag + 158 kr (Gin/ tonic, Rom & cola, Lemonade & vodka)
Kan kun tilkøbes i forbindelse med køb af ad libitum under middag
1. SERVERING
• Paneret rødspættefilet med sauce remoulade
• Gravad laks med rævesauce & sprødt rug
• Kartoffel/ porre suppe med jordskokkechips & trøffelolie
Hertil serveres 1 glas hvidvin
2. SERVERING
• Klassik frikadelle med lun rødkål
• Julemedisterpølse med glaserede perleløg & sennepscreme
• Krokette med julegris, friteret og serveret med trøffelmayo
• Røget andebryst i skiver med kartoffelfrit & tyttebærkompot
Hertil serveres 2 glas rødvin
3. SERVERING
• Ris a la mande med kirsebærsauce
• Kirsebær panna cotta med marineret kirsebær
• Tarte tatin - butterdej med kanel karamelliseret æbler & vaniljecreme
Hertil serveres 1 glas portvin
PINGVINS JULEPAKKE 2
Bobler & snacks ved ankomst
Inkl. isvand 650 kr
min 14 personer. (med forbehold for ændringer i menuen)..
Drikkevarer ad libitum under middag 895 kr pr person
(Drikkevarer ad libitum omfatter almindelig øl, sodavand, saft & vin)
Tilkøb af 3 drinks efter middag + 158 kr (Gin/ tonic, Rom & cola, Lemonade & vodka)
Kan kun tilkøbes i forbindelse med køb af ad libitum under middag
1. SERVERING
• Paneret rødspættefilet med sauce remoulade
• Gravad laks med rævesauce & sprødt rug
• Kartoffel/ porre suppe med jordskokkechips & trøffelolie
Hertil serveres 1 glas hvidvin
2. SERVERING
• Klassik frikadelle med lun rødkål
• Julemedisterpølse med glaserede perleløg & sennepscreme
• Krokette med julegris, friteret og serveret med trøffelmayo
• Røget andebryst i skiver med kartoffelfrit & tyttebærkompot
Hertil serveres 2 glas rødvin
3. SERVERING
• Ris a la mande med kirsebærsauce
• Kirsebær panna cotta med marineret kirsebær
• Tarte tatin - butterdej med kanel karamelliseret æbler & vaniljecreme
Hertil serveres 1 glas portvin
SELSKABSMENU DELUXE
565 KR. PR. PERS. (spar 242 kr)..
min 14 personer. (med forbehold for ændringer i menuen)..
OPGRADER TIL 1/2 FLASKE HVID OG 1/2 FLASKE RØDVIN 640 KR. PR. PERS. (spar 342 kr)..
1. SERVERING
Tunmousse serveret med bagt tomat, dildmayo og sprødt rug
Rejer i romesco - En krydret mayo med peberfrugt og hvidløg, toppet med mandelsplitter
Carpaccio af okseinderlår med trøffelmayo og balsamicosyltede svampe
Vin: 1 glas Riesling, S.A. Prüm, Tyskland, Mosel.
2. SERVERING
Braiseret svinekæbe på en bund af æblekompot med timian
Kartoffel porresuppe med trøffelolie og jordskokkechips
Italiensk inspireret svamperisotto tilsmagt med parmesan toppet med syltede bøgehatte
Amerikansk inspireret crispy chicken med BBQ sauce
Vin: 2 glas Cabernet Sauvignon, Hornhead, Frankrig, Languedoc
3. SERVERING
Skovbær panna cotta med marinerede bær
Jordbærgrød med fløde
Æble mazarinkage med karamel på kondenseret mælk og krystalliseret hvid chokolade
SELSKABSMENU EXCLUSIV
783 KR. PR. PERS (spar 467 kr)..
min. 14 personer. (med forbehold for ændringer i menuen)..
Vi byder velkommen med et glas Cava og lækre snacks.
1. SERVERING
Tunmousse serveret med bagt tomat, dildmayo og sprødt rug
Rejer i romesco - En krydret mayo med peberfrugt og hvidløg, toppet med mandelsplitter
Carpaccio af okseinderlår med trøffelmayo og balsamicosyltede svampe
Vin: 1 glas pinot grigio, Le ville di Antane, Italien, Veneto
2. SERVERING
Italiensk inspireret svamperisotto tilsmagt med parmesan, toppet med syltede bøgehatte
Braiseret svinekæbe på æblekompot med timian
Vin: 1 glas Pinot Noir, Martinolles, Frankrig, Languedoc
3. SERVERING
Spicy indbagt kylling med cheddar i butterdej serveret med chipotle
Wrap med pulled pork af nakkefilet serveret med tzatziki og råsyltede agurker
Vin: 2 glas Zinfandel, Cocoon, USA, Californien
4. SERVERING
Skovbær panna cotta med marinerede bær
Klassisk fransk créme brûleé
Chokoladeis af mørk chokolade og brændt marengs
- Vin: 1 glas LBV Portvin, Fonseca, Portugal
SMAG PÅ VERDEN
1213 KR. PR. PERS. (spar 466 kr)..
MIN 14 PERSONER (med forbehold for ændringer i menuen)..
Vi byder velkommen med et glas Champagne, Pol Roger og lækre snacks..
Efterfølgende serveres 7 serveringer med tilpassede vine..
1. SERVERING
Rejer i romesco - En krydret mayo med peberfrugt og hvidløg, toppet med mandelsplitter
Hummersuppe tilsmagt med cognac, serveret med fennikel og dildolie
- Vin: 1 glas Riesling, Sebastian A, S.A. Prüm, Tyskland, Mosel
2. SERVERING
Vitello Tonnato - Kalvekød i skiver med tunsauce og druekapers
- Vin: 1 glas Chardonnay, Chalk Hill, Sonoma County, Californien
3. SERVERING
2 cl Calvados, ganefrisker
4. SERVERING
Spicy indbagt kylling med cheddar i butterdej serveret med chipotle
Bhaji - indisk løgfritte serveret med en spicy dip tilsmagt med mynte
- Vin: 1 glas Bourgogne Rouge, Louis Jadot, Frankrig, Bourgone
5. SERVERING
Braiseret svinekæbe med æblekompot
Steak af oksefilet med bønner og aioli
Patatas bravas – friteret kartofler med salsa & aioli
- Vin: 2 glas Ripasso Valpolicella, Luigi Righetti, Italien, Veneto
6. SERVERING
Gammelknas ost serveret med kompot og knækbrød
- Vin: 1 glas tempereret LBV Portvin, Fonseca, Portugal
7. SERVERING
Créme Brûlée brændt med rørsukker
Citrontærte med brændt marengs
- Vin: 1 glas Moscato d´Asti, Vallebelbo, Italien
Åbningstider | |
---|---|
I dag |
11:30-22:00 |
Søndag d. 1. oktober |
Lukket |
Mandag d. 2. oktober |
Lukket |
Tirsdag d. 3. oktober |
11:30-22:00 |
Onsdag d. 4. oktober |
11:30-22:00 |
Torsdag d. 5. oktober |
11:30-22:00 |
Fredag d. 6. oktober |
11:30-22:00 |
Lørdag d. 7. oktober |
11:30-22:00 |