SELSKABSMENU
FLEKSIBLE LØSNINGER TIL SELSKABER
Den 1. september 2023 flyttede vi ned på Stjernepladsen 3 C, 9000 Aalborg.
Vi har nu et selskabslokale som rummer op til max 24 personer. Man kan booke det til frokost eller aften.
Lokalet har eget toilet og udgang ned til fjorden, ligeså udkig til fjorden.
Søndag – er det muligt at reservere hele Restauranten til private formål. Ring 98111166 og hør mere om vores muligheder. Email vedr. booking og forespørgelser: MAIL@PINGVINTAPAS.DK
SELSKABSMENU DELUXE
565 KR. PR. PERS. (spar 242 kr)..
min 14 personer. (med forbehold for ændringer i menuen)..
OPGRADER TIL 1/2 FLASKE HVID OG 1/2 FLASKE RØDVIN 640 KR. PR. PERS. (spar 342 kr)..
1. SERVERING
Tunmousse serveret med bagt tomat, dildmayo og sprødt rug
Rejer i romesco - krydret mayo med peberfrugt, hvidløg og mandelsplitter.
Carpaccio af okseinderlår med trøffelmayo og balsamicosyltede svampe
Vin: 1 glas Riesling, S.A. Prüm, Tyskland, Mosel.
2. SERVERING
Braiseret svinekæbe på en bund af æblekompot med timian
Hønsesalat med asparages og champignon, toppet med bacon og syltede svampe.
Italiensk inspireret svamperisotto tilsmagt med parmesan toppet med syltede bøgehatte
Amerikansk inspireret crispy chicken med BBQ sauce
Vin: 2 glas Zinfandel, Cocoon - USA, Californien.
3. SERVERING
Hvid chokolade panna cotta med chokoladeknas.
Citrontærte med syrlig lemoncurd og brændt marenges.
Æble mazarinkage med karamel på kondenseret mælk og krystalliseret hvid chokolade
SELSKABSMENU EXCLUSIV
783 KR. PR. PERS (spar 467 kr)..
min. 14 personer. (med forbehold for ændringer i menuen)..
Vi byder velkommen med et glas Cava og lækre snacks.
1. SERVERING
Tunmousse serveret med bagt tomat, dildmayo og sprødt rug
Rejer i romesco - krydret mayo med peberfrugt, hvidløg og mandelsplitter.
Carpaccio af okseinderlår med trøffelmayo og balsamicosyltede svampe
Vin: 1 glas pinot grigio, Le ville di Antane, Italien, Veneto
2. SERVERING
Italiensk inspireret svamperisotto tilsmagt med parmesan, toppet med syltede bøgehatte
Braiseret svinekæbe på æblekompot med timian
Vin: 1 glas Pinot Noir, Martinolles, Frankrig, Languedoc
3. SERVERING
Kinesisk inspireret munchurian med gris, grønt og sur/sødsauce.
Spicy chicken pot pie med chipotlemayo.
Vin: 2 glas Zinfandel, Cocoon, USA, Californien
4. SERVERING
Hvid chokolade panna cotta med chokoladeknas.
Citrontærte med syrlig lemoncurd og brændt marenges.
Æble mazarinkage med karamel på kondenseret mælk og krystalliseret hvid chokolade
Vin: 1 glas LBV Portvin, Fonseca, Portugal
Åbningstider | |
---|---|
I dag |
11:00-22:00 |
Torsdag d. 31. oktober |
11:00-22:00 |
Fredag d. 1. november |
11:00-23:59 |
Lørdag d. 2. november |
11:00-23:59 |
Søndag d. 3. november |
Lukket |
Mandag d. 4. november |
Lukket |
Tirsdag d. 5. november |
11:00-22:00 |
Onsdag d. 6. november |
11:00-22:00 |
Du finder os her
Stjernepladsen 3 C
9000 Aalborg