En lille tur rundt i alverdens køkkener

VERDEN PÅ DIN TALLERKEN

 

Med vores Verdenstapas® koncept, vil vi gerne tage dig med på en lille tur rundt i alverdens køkkener ved at byde dig på det lækreste udvalg af tapas. Du vil opleve inspirationer i vores tapastallerkener fra bl. a. Europa, Asien og Amerika – men altid med vores eget PINGVIN twist.

 

I April 2020 fyldte restauranten 14 år, og vi brænder stadig for at give dig spændende oplevelser på tallerkenen, og mindst lige så vigtigt – den gode oplevelse i restauranten. Vinen i glasset, den personlige betjening, musikken, og den intime, uformelle stemning.

Dyk ned i vores store menukort, og smag på tapas og vin fra det meste af verden. En god blanding af PINGVIN klassikere og nyheder.

 

Du sammensætter din egen tapastallerken – med 3, 4, 6 eller 8 tapas. Vi serverer alle tapastallerkener med en lækker lille salat og godt brød til. Har du lyst til dessert, så fungerer det næsten på samme måde – her vælger du enten 3 små desserter eller vores ostetallerken. Vi har også sammensat nogle Menuer for 2 (eller flere), hvor tapas, vin, kaffe og dessert indgår – så bare slå jer løs!

 

Og har du allergi overfor bestemte fødevarer, tilbyder vi et komplet overblik over de forskellige allergener i vores tapas. Og i restauranten beder du bare din tjener om vores allergikort.

 

Vi glæder os til at se jer !

1. TIGERREJER

TIL VANDS

logo

Nudelsalat med stegte tigerrejer og gulerod.

 

Allergener: skaldyr, gluten, chili, løg

 

image

2. TORSK

TIL VANDS

logo

Kold kogt torsk serveret med syltede rødbeder og sennepsmayo.

 

Allergener: fisk, æg, sennep, sulfitter.

 

image

3. HUMMERSUPPE

TIL VANDS

logo

Hummersuppe med marineret fennikel og dildolie.

 

Allergener: Laktose, gluten, løg, skaldyr, paprika, citrus, selleri, koriander, alkohol, sulfitter

 

image

4. LAKS

TIL VANDS

logo

Gravad laks med klassisk rævesauce og rugbrødscrumble.

 

Allergener: fisk, laktose, citrus, sennep, sulfitter

 

image

5. PANERET TORSK

TIL VANDS

logo

Panko paneret og friteret torsk serveret med tartarsauce.

 

Allergener: fisk, laktose, æg, sennep, gluten, løg, sulfitter.

image

6. LAKSEMOUSSE

TIl VANDS

logo

Mousse af røget laks med rygeost og krydderurter.

 

Allergener: fisk, laktose, æg, purløg, sennep, sulfitter

image

7. SVINEKÆBE

TIL LANDS

logo

Braiseret svinekæbe på en bund hybenkompot.

 

Allergener: alkohol, løg, hvidløg, chili, sulfitter.

image

8. KARTOFFEL-PORRESUPPE

TIL LANDS

logo

Kartoffel-porresuppe med jordskokkechips og trøffelolie (vegetar).

 

Allergener: laktose, løg, selleri.

image

9. CARPACCIO

TIL LANDS

logo

Carpaccio af okseinderlår med balsamicosyltede svampe, trøffelmayo og brøndkarse.

 

Allergener: æg, sennep, sulfitter.

image

10. AFRIKA

TIL LANDS

logo

Afrikansk inspireret braiser ret med tomat, sød kartoffel og jordnødder. (Vegansk)

Allergener: Nødder, tomat, løg, chili, hvidløg, kanel, muskatnød, spidskommen, selleri, ingefær, citrus

image

11. GRATINERET GEDEOST

TIL LANDS

logo

Gratineret gedeost, rullet i serranoskinke med rosmarin, balsamico glace og chilihonning.

 

Allergener: gluten, peberfrugt, paprika, løg, cayennepeber, chili, nødder*, selleri, sennep, sulfitter

image

12. RISOTTO

TIL LANDS

logo

Svamperisotto tilsmagt med parmesan og toppet med syltede bøgehatte (Vegetar).

 

Allergener: alkohol, løg, laktose, hvidløg, sulfitter, citron, selleri, muscatnød

image

13. PATATAS BRAVAS

TIL LANDS

logo

Spansk Patatas Bravas, kartoffelstykker serveret med krydret tomatsauce og aioli.

 

Allergener: løg, hvidløg, chili, æg, tomat, sennep, sulfitter.

image

14. KARTOFFELTORTILLA

TIL LANDS

logo

Spansk inspireret kartoffeltortilla toppet med stegt chorizo og chipotle-chili-mayo.

 

Allergener: æg, laktose, soja, løg, sennep, chili, hvidløg, sulfitter, tomat.

image

15. SLIDER

TIL LANDS

logo

Slider i briochebolle med confiteret jule-nakkefilet, syltede rødløg og sennepscreme.

 

 

Allergener: laktose, gluten, hvidløg, æg, løg, sennep, sulfitter

image

16. RØDBEDESALAT

TIL LANDS

logo

Rødbedesalat serveret med mandelsplitter og rosiner.

 

Allergener: citrus, sulfitter, sennep, nødder

image

17. KALVEFILET

TIL LANDS

logo

Steak af kalvefilet på kartoffelfondant og aioli.

 

Allergener: hvidløg, æg, sennep, sulfitter, laktose, alkohol

image

18. BHAJI

TIL LANDS

logo

Bhaji, indisk løgfritte serveret på en spicy dip. (vegansk).

 

Allergener:. løg, chili, hvidløg, bælgfrugt, ingefær, lime

image

19. FRIKASSÉ

TIL LANDS

logo

Kalvefrikassé med grøn karry og nudler.

 

Allergener: Gluten, hvidløg, løg, karry, kokos, gluten, koriander, chili

image

20. MEDISTER

TIL LANDS

logo

Julemedisterpølse serveret med karamelliserede perleløg og sennepscreme.

 

Allergener: Gluten, laktose, æg, tomat, løg, hvidløg, chili, sennep, sulfitter

image

21. ANDEBRYST

I LUFTEN

logo

Røget andebryst med tyttebær og kartoffelfrit.

 

Allergener:

image

22. RILLETTE

I LUFTEN

logo

Rillette af sprængt og confiteret andebryst med enebær, timian, rosmarin og laurbær.

 

Allergener: ingen

image

23. CHICKEN

I LUFTEN

logo

Amerikansk crispy chicken med BBQ dip.

Allergener: gluten, æg, soja, chili, hvidløg, paprika, tomat, sennep, sulfitter.

image

24. QUESADILLA

I LUFTEN

logo

Latinamerikansk quesadilla med bønnepuré, kylling, cheddar og chili serveret på en sur/sød løgkompot.

 

Allergener: laktose, løg, hvidløg, chili, gluten, tomat, paprika, ingefær

image

25. BUTTERCHICKEN

I LUFTEN

logo

Butterchicken, indisk inspireret ret med karry, ris og kylling.

 

Allergener: Laktose, ingefær, tomat, løg, hvidløg, chili

image

31. TARTE TATIN

DESSERT

logo

Tarte Tatin - karamelliserede æbler på en bund af butterdej.

 

Allergener: Laktose, gluten, citrus, nødder*.

image

32. CHOKOLADEIS

DESSERT

logo

Chokoladeis med brændt marengs.

 

Allergener: laktose, nødder*, soja*

image

33. CHEESECAKE

DESSERT

logo

Amerikansk inspireret cheesecake med brombærgelé.

 

Allergener: gluten, laktose, æg, gelatine.

image

34. GATEAU MARCEL

DESSERT

logo

Gateau Marcel, chokoladekage serveret med syltede kirsebær.

 

Allergener: laktose, æg, nødder, soja*

image

35. SORBET

DESSERT

logo

Gløggsorbet på rommarinerede rosiner og mandler.

 

Allergener: Nødder, citrus, sulfitter, alkohol.

image

36. PANNA COTTA

DESSERT

logo

Kirsebær panna cotta med marinerede kirsebær.

 

Allergener: Laktose, gelatine, citrus.

image

37. CRÉME BRÛLÈE

DESSERT

logo

Klassisk vanilje creme brûlée.

 

Allergener: æg, laktose.

image

38. RIS A LA MANDE

DESSERT

logo

Klassisk ris a la mande med kirsebærsauce og mandelsplitter.

 

Allergener: laktose, nødder, alkohol, sulfitter.

image

39. MAZARIN

DESSERT

logo

Æble mazarinkage med kondeseret karamel og krystalliseret hvid chokolade.

 

Allergener: laktose, gluten, nødder, mandel, æg.

image

Tapas restaurant i Aalborg

 

Leder I efter gode restauranter i Aalborg, og ønsker I at forkæle jeres smagsløg med noget ud over det sædvanelige, kan I fordel lægge vejen forbi Pingvin. Hos Pingvin finder du det bedste udvalg af Verdenstapas. Vi er en restaurant i hjertet af Aalborgs centrum, der sætter stor pris på at give vores gæster spændende madoplevelser i hyggelige rammer. Inviter derfor din partner, familie eller venner med ud at spise. Hos Pingvin er I garanteret en hyggelig aften, hvor I kan smage tapas fra forskellige køkkener verden over.

I kan selv sammensætte jeres tapastallerken med enten 3, 4, 6 eller 8 retter, hvilket giver jer muligheden for en gastronomisk rundrejse i de forskellige verdenskøkkener.

Der er uendelige sammensætningsmuligheder, og I finder uden tvivl noget for enhver smag. Vi opdatere løbende vores menu med nye retter, derfor finder I altid et udvalg af sæsonens bedste råvarer, som vi sammensætter til unikke smagsoplevelser. Leder I efter en god restaurant Aalborg kan tilbyde, hvor maden og vinen er i højsædet, så er Pingvin det oplagte valg.

 

Lækker restaurant i Aalborg Centrum

Har du søgt på "bedste restaurant Aalborg", er der flere grunde til, at du netop er havnet på vores hjemmeside. Hos Pingvin ønsker vi at være restauranten i toppen af listen over dine yndlings restauranter i Aalborg, hvilket selvfølgelig er noget, der forpligter. Vi bestræber os derfor altid på at gøre os umage og yde en høj service, og vi går altid langt for, at vores gæster får en unik madoplevelse hos os. Ligegyldigt om I vil besøge os i vores restaurant i centrum af Aalborg eller I bestiller mad til jeres næste selskab.

Hvis I har spørgsmål til vores forskellige tapas eller ønsker at høre mere om vores restaurant, er I altid velkomne til at kontakte os på tlf. 98 11 11 66 eller via mail: mail@pingvintapas.dk. Vi står altid klar til at svare på spørgsmål om vores tapas samt vores store udvalg af vin.

Vi håber, at I vil besøge vores hyggelige restaurant, når I besøger Aalborg. Udover at forkæle smagsløgnene med retter fra vores kulinarisk menu, finder I hos Pingvin byens smukkeste gårdhave.

Et godt fundament for en hyggelig aften

 

Leder du efter et sted til dit næste selskab, så har vi hos Pingvin lokaler med plads til op mod 54 personer. Vi har en række af forskellige selskabsmenuer, hvor I finder et stort udvalg af vores lækre tapas samt desserter. Dertil fås også vin i højeste kvalitet passende til de forskellige retter.

Hos Pingvin Aalborg sætter vi en stor ære i at udforske de forskellige smagsnuancer både i vores tapas og i vores vin. Inviter dine gæster med ind i vores skønne restaurant, hvor maden og vinen vil danne rammerne for et hyggeligt selskab.

 

Ønsker I derimod at at benytte jer af vores ‘Mad ud af huset’, så finder I disse menuer på vores hjemmeside: pingvintapas.dk, som giver jer et godt udgangspunkt for en god fest eller anden form for selskab. Ønskes andre muligheder, er vi også åbne for det.

Vores menuer består af mange forskellige retter, hvor kvaliteten og den gode smag er i højsædet. Menuerne kan bestilles, hvor man selv tilbereder hjemme eller som den færdiglavede udgave.

Køb gavekort