En lille tur rundt i alverdens køkkener

VERDEN PÅ DIN TALLERKEN

 

Med vores Verdenstapas® koncept, vil vi gerne tage dig med på en lille tur rundt i alverdens køkkener ved at byde dig på det lækreste udvalg af tapas. Du vil opleve inspirationer i vores tapastallerkener fra bl. a. Europa, Asien og Amerika – men altid med vores eget PINGVIN twist.

 

I April 2020 fyldte restauranten 14 år, og vi brænder stadig for at give dig spændende oplevelser på tallerkenen, og mindst lige så vigtigt – den gode oplevelse i restauranten. Vinen i glasset, den personlige betjening, musikken, og den intime, uformelle stemning.

Dyk ned i vores store menukort, og smag på tapas og vin fra det meste af verden. En god blanding af PINGVIN klassikere og nyheder.

 

Du sammensætter din egen tapastallerken – med 3, 4, 6 eller 8 tapas. Vi serverer alle tapastallerkener med en lækker lille salat og godt brød til. Har du lyst til dessert, så fungerer det næsten på samme måde – her vælger du enten 3 små desserter eller vores ostetallerken. Vi har også sammensat nogle Menuer for 2 (eller flere), hvor tapas, vin, kaffe og dessert indgår – så bare slå jer løs!

 

Og har du allergi overfor bestemte fødevarer, tilbyder vi et komplet overblik over de forskellige allergener i vores tapas. Og i restauranten beder du bare din tjener om vores allergikort.

 

Vi glæder os til at se jer !

1. RØGET TUN

TIL VANDS

logo

Røget tun med syltet kinaradise, peberrodsmayo og spirer.

 

Allergener: fisk, æg, sulfitter, sennep

 

image

2. RIMMET TORSK

TIL VANDS

logo

Rimmet torsk på mellemøstlig inspireret kålsalat med tørret lime.

 

Allergener: fisk, sesam, citrus.

 

image

3. HUMMERSUPPE

TIL VANDS

logo

Hummersuppe med marineret fennikel og bagt citron.

 

Allergener: skaldyr, alkohol, laktose, gluten, paprika, løg

 

image

4. LAKS

TIL VANDS

logo

Hjemmesaltet laks serveret med hytteost, dildmayo og rugbrødscrumble.

 

Allergener: fisk, laktose, æg, gluten, citrus.

 

image

5. PANERET TORSK

TIL VANDS

logo

Panko paneret og friteret torsk serveret med tartarsauce.

 

Allergener: fisk, laktose, æg, sennep, gluten, løg, sulfitter.

image

6. LAKSEMOUSSE

TIl VANDS

logo

Mousse af røget laks med rygeost og krydderurter.

 

Allergener: fisk, laktose, æg, purløg.

image

7. SVINEKÆBE

TIL LANDS

logo

Braiseret svinekæbe på en bund hybenkompot.

 

Allergener: alkohol, løg, hvidløg, chili, sulfitter.

image

8. KARTOFFEL-PORRESUPPE

TIL LANDS

logo

Kartoffel-porresuppe med jordskokkechips og trøffelolie (vegetar).

 

Allergener: laktose, løg, selleri.

image

9. CARPACCIO

TIL LANDS

logo

Carpaccio af okseinderlår med balsamicosyltede svampe, trøffelmayo og brøndkarse.

 

Allergener: æg, sennep, sulfitter.

image

10. TABOULET

TIL LANDS

logo

Libanesisk taboulet med tomat, persille og mynte. (vegansk)

 

Allergener: gluten, tomat, citrus.

image

11. GRATINERET GEDEOST

TIL LANDS

logo

Gratineret gedeost, rullet i serranoskinke med rosmarin, balsamico glace og chilihonning.

 

Allergener: gluten, laktose, nødder*, løg, sennepsfrø, peberfrugt, chili.

image

12. RISOTTO

TIL LANDS

logo

Svamperisotto tilsmagt med parmesan og toppet med syltede bøgehatte (Vegetar).

 

Allergener: alkohol, løg, laktose, hvidløg, sulfitter.

image

13. PATATAS BRAVAS

TIL LANDS

logo

Spansk Patatas Bravas, kartoffelstykker serveret med krydret tomatsauce og aioli.

 

Allergener: løg, hvidløg, chili, æg, tomat, sennep, sulfitter.

image

14. KARTOFFELTORTILLA

TIL LANDS

logo

Spansk inspireret kartoffeltortilla toppet med stegt chorizo og chipotle-chili-mayo.

 

Allergener: æg, laktose, soja, løg, sennep, chili, hvidløg, sulfitter, tomat.

image

15. WRAP

TIL LANDS

logo

Wrap med pulled pork og tzatziki med råsyltede agurker.

 

 

Allergener: laktose, gluten, hvidløg, æg.

image

16. BRUCHETTA

TIL LANDS

logo

Bruchetta med mozzarlla, semi-dried tomater og rødløgsmarmelade.

 

Allergener: æg*, nødder*, løg, soja*, gluten, laktose

image

17. OKSEFILET

TIL LANDS

logo

Steak af oksefilet på bagt jordskok serveret med sennepsmayo.

 

Allergener: hvidløg, æg, sennep, sulfitter

image

18. BHAJI

TIL LANDS

logo

Bhaji, indisk løgfritte serveret på en spicy dip. (vegansk).

 

Allergener:. løg, chili, hvidløg, bælgfrugt, ingefær, lime

image

19. VANDMELON

TIL LANDS

logo

Vandmelon med fetacremé, basilikum og valnødder (vegetar).

 

Allergener: laktose, nødder.

image

20. LASAGNE

TIL LANDS

logo

Lasagne Florentine med spinat, ricotta og æg (vegetar)

 

Allergener: gluten, laktose, æg.

image

21. BALLOTINE AF KYLLING

I LUFTEN

logo

Ballotine af kylling på bund af rissalat med peberfrugt, ærter, rødløg, gulerod, basilikum og rosin.

 

Allergener: laktose, æg, chili, løg, peberfrugt, citrus.

image

22. RILLETTE

I LUFTEN

logo

Rillette af sprængt og confiteret andebryst med enebær, timian, rosmarin og laurbær.

 

Allergener: ingen

image

23. CHICKEN

I LUFTEN

logo

Amerikansk crispy chicken med BBQ dip.

Allergener: gluten, æg, soja, chili, hvidløg, paprika, tomat.

image

24. QUESADILLA

I LUFTEN

logo

Latinamerikansk quesadilla med bønnepuré, kylling, cheddar og chili serveret på en sur/sød løgkompot.

 

Allergener: laktose, løg, hvidløg, chili, gluten, tomat, paprika.

image

25. CÆSARSALAT

I LUFTEN

logo

Cæsarsalat med ristet bacon, crôutons og cæsardressing.

 

Allergener: gluten, alkohol, laktose, fisk, æg, sulfitter, sennep, citrus.

image

31. JORDBÆRSUPPE

DESSERT

logo

Kold jordbærsuppe med koldskålsskum, tuilles af kammerjunker og krystalliseret hvid chokolade.

 

Allergener: laktose, gluten ,æg*, gelatine, soja.

image

32. MÆLKESNITTE

DESSERT

logo

"mælkesnitte" med kakao-honningkage med flødecréme og honeycomb (honningknas).

 

Allergener: gluten, laktose, nødder*, soja*

image

33. CHEESECAKE

DESSERT

logo

Amerikansk inspireret cheesecake med hindbærgelé.

 

Allergener: gluten, laktose, æg, gelatine.

image

34. GATEAU MARCEL

DESSERT

logo

Gateau Marcel, chokoladekage serveret med syltede ribs

 

Allergener: laktose, æg, nødder, soja*

image

35. SORBET

DESSERT

logo

Ingefær-citrongræs sorbet på crumble af bagt hvid chokolade.

 

Allergener: laktose, soja*, sulfitter, citrus.

image

36. PANNA COTTA

DESSERT

logo

Kærnemælks panna cotta serveret med brombær og brændt hvid chokolade.

 

Allergener: laktose, gelatine, soja*, citrus, alkohol.

image

37. CRÉME BRÛLÈE

DESSERT

logo

Creme brûlée med tonkabønne.

 

Allergener: æg, laktose.

image

38. PARFAIT

DESSERT

logo

Kalypso parfait is med hindbær, chokolade og cremé de cassis.

 

Allergener: laktose, hindbær, nødder*, soja*, alkohol.

image

39. MAZARIN

DESSERT

logo

Æble mazarinkage med marinerede ribs.

 

Allergener: laktose, gluten, nødder, mandel, æg.

image

Aalborgs foretrukne tapas restaurant

 

 

Hos Pingvin finder du det bedste udvalg af tapas fra hele verden midt i Aalborg. Vi er en restaurant i hjertet af Aalborg, som sætter stor pris på at give vores gæster spændende madoplevelser i hyggelige rammer. Inviter derfor din partner, familie eller venner med til en hyggelig aften, hvor I kan smage tapas fra forskellige køkkener verden over.

 

I kan selv sammensætte jeres tapastallerken med enten 3, 4, 6 eller 8 retter, hvilket giver jer muligheden for en gastronomisk rundrejse i de forskellige verdenskøkkener.

Der er uendelige sammensætningsmuligheder, og I finder uden tvivl noget for enhver smag. Leder I efter en restaurant, hvor maden og vinen er i højsædet, så er Pingvin det oplagte valg.

 

Verdenstapas i centrum af Aalborg

 

Vi går altid langt for, at vores gæster får en unik madoplevelse hos os. Ligegyldigt om I vil besøge os i centrum af Aalborg eller I bestiller mad til jeres næste selskab.

Hvis I har spørgsmål til vores forskellige tapas eller ønsker at høre mere om vores menuer, er I altid velkomne til at kontakte os på tlf. 98 11 11 66 eller via mail: mail@pingvintapas.dk. Vi står altid klar til at svare på spørgsmål om vores tapas samt vores store udvalg af vin.

 

Vi håber, at I vil besøge vores hyggelige restaurant med en smuk gårdhave, når I besøger Nordens Paris.

Et godt fundament for en hyggelig oplevelse

 

Leder du efter et sted til dit næste selskab, så har vi hos Pingvin lokaler med plads til op mod 54 personer. Vi har en række af forskellige selskabsmenuer, hvor I finder et stort udvalg af vores lækre tapas samt desserter. Dertil fås også vin i højeste kvalitet passende til de forskellige retter.

 

Hos Pingvin sætter vi en stor ære i at udforske de forskellige smagsnuancer både i vores tapas og i vores vin. Inviter dine gæster med ind i vores skønne lokaler, hvor maden og vinen vil danne rammerne for et hyggeligt selskab.

 

Ønsker I derimod at at benytte jer af vores ‘Mad ud af huset’, så finder I disse menuer på vores hjemmeside: pingvintapas.dk, som giver jer et godt udgangspunkt for en god fest eller anden form for selskab. Ønskes andre muligheder, er vi også åbne for det.

 

Vores menuer består af mange forskellige retter, hvor kvaliteten og den gode smag er i højsædet. Menuerne kan bestilles, hvor man selv tilbereder hjemme eller som den færdiglavede udgave.

Køb gavekort