Restaurant i Aalborg

Er du på udkig efter en restaurant i Aalborg, hvor smagsoplevelse, kvalitet og god service er restaurantens kerneværdier? Er du også på udkig efter en restaurant i Aalborg, hvor du har mulighed for at smage det bedste udvalg af tapas fra hele verdenen? Så er du kommet til det rette sted! PINGVIN Tapas er Aalborgs foretrukne restaurant, når det gælder tapas og god vin. Vores køkken har mange års erfaring med anretning af tapastallerkener og vores tjenere er altid klar til at anbefale en god vin.

Restaurant med bredt udvalg

 

 På menukortet i vores restaurant i Aalborg finder du et bredt udvalg af tapas, rent faktisk byder vores menukort på tapas fra hele verdenen. Derfor er der altid noget på menukortet, som vil falde i din smag.

 

Er du til dejlig vin? Så er der også et bredt udvalg hertil. Vi går ikke ned på kvaliteten, så du vil altid opleve at der vil blive serveret smagfuld mad og drikke i vores restaurant i Aalborg.      

 

Book bord i dag

 

Vi tilbyder hyggelige omgivelser i vores restaurant, hvor vi kan huse store som små arrangementer. Kontakt os allerede i dag for at bestille bord, da der til tider kan være fuldt hus.

 

Bestilling foregår pr. telefon: 98 11 11 66 eller pr. mail: mail@pingvintapas.dk.  

 

Køb gavekort