Bag restaurationen Hos Rørdam (der tidligere husede Hos Boldt) i det centrale Aalborg
- I den hyggelige Simonis gård - Står vi, søstrene Tina og Anja
Hos Rørdam kan man i de meget hyggelige lokaler, afholde selskaber af forskellig art, fra 20 til 110 personer, og der kan også leveres mad ud af huset.
Køkkenet tilbyder en række forskellige selskabsmenuer, og sammensætter gerne efter dine ønsker.
Kontakt os gerne via mail, tlf, eller facebook og hør nærmere.
CVR: 39359146
Én bolle med smør
Lagkage
Isvand
Kaffe & the ad libitum
Pris pr. person kr. 115,-
(Min. 25 personer)
Variationer af snitter (smørrebrød), her regnes tre snitter pr. person Småkager og chokolader
Isvand
Kaffe og the ad libitum
Pris pr. person kr. 125,-
(Min. 25 personer)
Sodavand pr. stk. kr. 32,-
Alm øl pr. stk. kr. 35,-
Grimbergen double pr. stk. kr. 50,-
Fadøl lille el. stor pr. stk. kr. 35/50,-
Husets vine: Hvid-, rosé- & rødvin pr. flaske kr. 248,-
Lagkage pr. person kr. 35,-
Chokolader pr. person kr. 25,-
Scrambled eggs med purløg
Blinis med rejer og rødløgscreme
Spansk tortilla med kartoffel, løg og sprød chorizo
Laksemousse med krydderurter hertil toast melba
3 slags pølser med hjemmesyltede lækkerier
Græsk yoghurt med Rørdams mysli, bær og honning
3 slags oste med abrikos kompot og knækbrød Arme riddere
Hjemmebagt brød Kaffe og appelsinjuice
Pris pr person 215 kr. min 40 personer.
Ristet herregårds skinke og spejlæg
Tartar lavet på koldrøget laks serveret på avocadocreme
Pandekager med oksekødsfyld “gratineret”
Sprød løgtærte
Lun leverpostej, ristede svampe og syltede lækkerier
Tyndskåret oksebryst med peberrodscreme og syltede rødløg
Humus med grøntsags stave
Svinemørbrad a la creme
Røget brie med portvins glacerede valnødder
Frisk frugtsalat med mynthesirup på nøddebrud
Pandekager med chokoladecreme og jordbærkompot
Pris pr. person 295 kr. min. 40 personer.
Bacon: pris pr. person 15 kr
Skovbær-smoothie pris pr. person 10 kr
Ingefærshot pris pr. person 10 kr
Mini croissant pris pr person 15 kr
Mini chokolade croissant pris pr person 20 kr
Hjemmelavede muffins pris pr. person 15 kr
Amerikanske pandekager med sirup 15 kr
Eggs benedict pris pr. person 30 kr
Mousse af varmrøget laks med rygeost & urter
Quiche (løgtærte) toppet med urtesalat vendt i vinaigrette
Bruschetta (grillet brød med tomat, hvidløg & timian)
Isvand
Pris pr. person kr. 70,-
(Min. 40 personer)
Ét glas mousserende vin (Cava, Moscato el. Brachetto)
Blinis med cremefraiche, rogn og urter
Kanapé med kyllingepaté & sprødt kyllingeskind
Kanapé med æg, rejer & mayonnaise
Spinatroulade med skinke & urter
Variation af oste med diverse af sæsonens garniture
Isvand
Pris pr. person kr. 155,-
(Min. 40 personer)
Ovenstående er ikke tiltænkt som et måltid. Ønskes dette vil der være et tillæg.
Husets vine: Hvid-, rosé- & rødvin pr. flaske kr. 248,-
Alm øl & vand à 35,-/32,-
Brød med variation af smør pr. person kr. 10,-
Dessert pr. person kr. 35,-
Chokolader pr. person. 25,-
Kaffe & the pr. person kr. 25,-
Vælg selv en buffet med 3 kolde anretninger og tre varme anretninger, én kartoffel samt én dessert. Variation af brød og smør er inkluderet.
Serveret i huset pr. person kr. 358,- (min. 30 personer) eller afhentes til servering hjemme pr. person kr. 298,- (min. 15 personer)
Der er også mulighed for levering :-) send mail og hør nærmere mail@hosroerdam.dk
Tuncannelloni med salat & urter
Rødbedegravad torsk serveret med peberrodscreme & sprødt rugbrød
Mousse af varmrøget laks med rygeost & urter
Æg & rejer med mayonnaise & sprød salat
Tomatsalat med mozzarella & pesto
Blomkålssalat med brunet smør, nødder & ost
Broccolisalat med rødløg, rosiner & bacon
Bulgursalat med variation af årstidens grønt
Pastasalat med soltørrede tomater, tranebær & urter
Pastasalat med grøn pesto & kerner
Carpaccio med rucolasalat, parmesan & pinjekerner
Unghaneterrine med variation af årstidens grønt & urter
Smørbagt torsk serveret med sennepsmayo, syltet rødbede & sprødt rugbrød
Varmrøget laks med rygeostcreme & sprød salat
Bagt havtaske med variation af årstidens grønt & sauce beurre blanc
Fiskefrikadeller med remoulade
Farseret unghanebryst med ratatouille
Lun kyllingeballotine med ærter françaises & velouté sauce
Langtidsstegt kalveculotte med variation af selleri & glace
Oksefilet med glacerede rodfrugter i rosmarin bordelaisesauce
Braiseret spoleben af gris med røget kartoffelpuré & majs
Porchetta serveret med soltørrede tomater, hestebønner, tomat, løg og skorzonerrod
Flødekartofler
Ovnbagte kartofler med rosmarin, timian & aioli
Pommes royal
Kartoffelpuré med urter & andefedt
Kartofler kogt med urter & brun sauce à part
Gâteau Marcel med variation af bær
Parfait is efter eget ønske
Tre slags oste med diverse garniture
Trifli efter sæson: rabarber, jordbær, æble eller pære
Tiramisu: italiensk dessert med ladyfingers, mascarpone, kaffe og likør
Hvid chokolademousse sereveret med rå lakrids
Mazarinkage efter sæsonens frugter med vaniljecreme
Frugtfad
Byg selv hotdogs pr. person kr. 65,-
Charcuterie bord (diverse pålæg, tørrede pølser & leverpostej) serveret med dressinger
& brød pr. person kr. 95,-
Suppe efter eget valg: asparges, karry, jordskokke, kartoffel eller klar pr. person kr. 65,-
Æggekage med klassisk tilbehør pr. person kr. 85,-
Frikadeller med kartoffelsalat, sylterier & brød pr. person kr. 85,-
Tallerkenanrettet selskabsmenu. Min. 30 personer
Vælg selv 3-, 4- eller 5-retters menu
3 retter á 348,- 1 aperitif og vinmenu med 3 glas á 238,
4 retter á 418,- 1 aperitif og vinmenu med 4 glas á 308,
5 retter á 468,- 1 aperitif og vinmenu med 5 glas á 358,
Ønskes ad libitum under middagen er der tillæg på pr. person kr. 100,-. Vinmenuerne kan også opgraderes.
Koldrøget laks serveret med argurkeskum, dildmarineret agurk & syrnet fløde med dild-olie
Dampet/smørbagt sæsonfisk med variation af kål, puffede kapers og luftig hollandaisesauce + tillæg pr. person kr. 15,
Rimmet kammusling med citronmayo, crudité af sprød romanescokål & syltede gule bolsjebeder
Stegt jomfruhummer med variation af gulerod + tillæg pr. person kr. 15,
Carpaccio af okse med rucolasalat, parmesanost, pinjekerner & pesto
Unghaneterrine med sprød serrano, urtemayo & sprød salat
Bagt peberfrugt med svampefars, hakkede saltede mandler, crudité af bolsjebede & salat (vegansk)
· Smørdampet sæsonens fisk, sauteret syrlig spidskål med julienne af gulerod, creme af ærter med mynte,
friteret løg & sauce beurre blanc. Kogte kartofler, urter & smør + tillæg pr. person kr. 20,
· Langtidstilberedt kalveculotte, puré af jordskokker, honningglaceret gulerod,
saltbagt selleri med rødvinsglace. Knust kartoffel med purløg & citron
· Langtidsstegt oksefilet, confiteret selleri, syltet løg, bagte gulerødder med timian &
bordelaisesauce à part. Ønskes mørbrad vil tillæg være + pr. person kr. 75,
Bagte kartofler med timian, rosmarin & hvidløg
· Ballotine af unghane med Rørdams ratatouille, sprødt skind & sauce supreme
Pommes Anna
· Rødbede à la Bøf Lindstrøm serveret på saltbagt selleri, sne af peberrod, friterede
kapers, syltede rødløg og rødbedeglace
Kartoffelbåde bagt med hvidløg og timian (vegansk)
Gâteau Marcel med coulis af skovbær & marinerede skovbær serveret med vaniljeis på krystalliseret hvid chokolade
Lakrids panna cotta med pæresorbet, rå lakrids & broken gel af frisk & syltet pære
Tre slags oste m/brød, hjemmelavet kiks, marinerede nødder, blommekompot & syltet havtorn i stjerneanis + 15,- pr. person.
Fri bar incl. fem udvalgte drinks (vælg fra nedenstående liste), alm øl & vand og vin i tidsrummet 22.00-01.30 pris pr. person kr. 115,
Vælg mellem:
Gin & tonic
Rom & cola
Isbjørn
Filur
Pina colada
Espresso
Martini
Passionada
Appletini
Serveret forret:
Carpaccio med ruccolasalat, grøn pesto, parmesanflager & pinjekerner
Hovedret som buffet:
Broccolisalat med rødløg, rosiner & bacon
Kyllingesoufflé svøbt i skinke med karrymayonnaise, tuiles og urter
Smørbagt torsk serveret med senneps velouté, syltet rødbede & sprødt brød
Porchetta med soltørrede tomater, hestebønner, skorzonerrod & sauce choron
Ovnbagte kartofler med rosmarin & timian
Dessert som buffet:
Rabarbertrifli
Chokoladefondant med marinerede bær
Kaffe/the
Øl, vand & vin ad libitum
5 timer, pr. person kr. 395,-
min. 30 personer.
Serveret forret:
Unghaneterrine med purløgsmayonnaise, sprød toast melba, syltede perleløg & urter
Hovedret som buffet:
Blomkålssalat med brunet smør, nødder & ost
Rødbedegravad torsk serveret med peberrodscreme & sprødt rugbrød
Lun ballotine af kylling med ærter françaises & sauce velouté
Langtidsstegt kalveculotte med variation af selleri serveret med glace
Flødekartofler
Dessert som buffet:
Parfait i lag af vanilje & hindbær
Æble mazarinkage med vaniljecreme
Kaffe/the
Øl, vand & vin ad libitum
5 timer, pr. person kr. 395,- min. 30 personer.
Pris pr. person kr. 348,-. Min. 40 personer
Kryddermarineret sild med løg & kapers
Marineret sild serveret med karrysalat
Paneret fiskefilet med citron & remoulade
Rugbrød & smør
Medisterpølse med grønlangkål
Confit de canard à la Rørdam med syltede æbler & friteret grønkål Frikadeller med stuvet hvidkål
Lun leverpostej med baconsylterier
Flæskesteg med rødkål & hjemmelavede flæskesvær
Kartofler & brun sovs
Ris à la mande med kirsebærsovs
Tre slags oste med brød, kiks, kompot og sylterier Julesmåkager
Øl (Carlsberg pilsner eller Carlsberg Nordic) á 35,-
Fadøl Tuborg Classic (lille eller stor) 35/50,-
Grimbergen double 50,-
Vand (Cola, Zero, Sprite, Squash, Lemon & Ramlösa) á 32,-
2cl snaps (Aalborg Akvavit, Høker, O.P. Anderson eller Linie Akvavit) á 25,-
Husets vine: Hvid-, rosé- eller rødvin á 248,-
Kaffe & the á 25,- pr. person.
1/2 fl. hvidvin, 1 fl. rødvin & kaffe/the pris pr. person kr. 288,-
Drikkevarer ad libitum under middagen & kaffe/the pris pr. person kr. 328,-Drikkevarer ad libitum omfatter alm øl, vand & vin
Tilkøb af aperitif á 35,-
Fri bar incl 5 udvalgte drinks (vælg fra nedenstående liste), alm øl, vand og vin i tidsrummet 22.00-01.30 pris pr. person kr. 115,-
Vælg mellem:
Gin & tonic
Rom & cola
Isbjørn
Filur
Pina colada
Espresso Martini
Passionada
Appeltini