logo
Book bord
Tapas udvalg

VERDEN PÅ DIN TALLERKEN

en lille tur rundt i alverdens køkkener

 

Med vores Verdenstapas® koncept, vil vi gerne tage dig med på en lille tur rundt i alverdens køkkener ved at byde dig på det lækreste udvalg af tapas. Du vil opleve inspirationer i vores tapastallerkener fra bl. a. Europa, Asien og Amerika – men altid med vores eget PINGVIN twist.

 

I April 2018 fyldte restauranten 12 år, og vi brænder stadig for at give dig spændende oplevelser på tallerkenen, og mindst lige så vigtigt – den gode oplevelse i restauranten. Vinen i glasset, den personlige betjening, musikken, og den intime, uformelle stemning.

Dyk ned i vores store menukort, og smag på tapas og vin fra det meste af verden. En god blanding af PINGVIN klassikere og nyheder.

 

Du sammensætter din egen tapastallerken – med 3, 4, 6 eller 8 tapas. Vi serverer alle tapastallerkener med en lækker lille salat og godt brød til. Har du lyst til dessert, så fungerer det næsten på samme måde – her vælger du enten 3 små desserter eller vores ostetallerken. Vi har også sammensat nogle Menuer for 2 (eller flere), hvor tapas, vin, kaffe og dessert indgår – så bare slå jer løs!

 

Og har du allergi overfor bestemte fødevarer, tilbyder vi et komplet overblik over de forskellige allergener i vores tapas. Og i restauranten beder du bare din tjener om vores allergikort.

 

Vi glæder os til at se jer !

 

 

Elitesmiley fødevarestyrelsen

 

Facebook Custom Logo        Instagram Custom Logo        Følg Pingvin Tapas

Vores tapas

Se et udvalg af vores lækre tapas retter

1. DJÆVLESILD

TIL VANDS

logo

Ovnbagt sildefilet med sennep, cayennepeber, kapers og smørstegt rugbrød.

 

Allergener: fisk, laktose, sennep, gluten, cayennepeber.

 

image

2. GRAVAD LAKS

TIL VANDS

logo

Klassisk gravad laks serveret med rævesauce.

 

Allergener: fisk, sennep.

 

image

3. HUMMERSUPPE

TIL VANDS

logo

Hummersuppe tilsmagt med cognac og serveret med krebsehaler.

 

Allergener: fisk, alkohol, laktose, gluten, skaldyr.

 

image

4. REJER I ROMESCO

TIL VANDS

logo

Rejer i Romesco - en krydret mayo blendet med mandler, peberfrugt og hvidløg.

 

Allergener: skaldyr, æg, nødder.

 

image

5. PANERET TORSK

TIL VANDS

logo

Panko paneret og friteret torsk serveret med tartarsauce.

 

Allergener: sennep, æg, fisk, laktose, gluten.

image

6. LAKSEMOUSSE

TIl VANDS

logo

Mousse af røget laks med rygeost og krydderurter.

 

Allergener: fisk, laktose, æg.

image

7. SVINEKÆBE

TIL LANDS

logo

Braiseret svinekæbe på en bund af æblekompot krydret med timian.

 

Allergener: alkohol

image

8. RISFORÅRSRULLE

TIL LANDS

logo

Risforårsrulle med spidskål, chili og semidried tomater, mynte og bønnepuré (vegansk).

 

Allergener: chili, soja

image

9. CARPACCIO

TIL LANDS

logo

Carpaccio af okseinderlår med balsamicosyltede svampe, trøffelmayo og brøndkarse.

 

Allergener: æg.

image

10. RØDKÅLSSALAT

TIL LANDS

logo

Rødkålssalat med appelsin, rosiner og ingefær (vegansk).

 

Allergener:

image

11. GRATINERET GEDEOST

TIL LANDS

logo

Gratineret gedeost, rullet i serranoskinke med rosmarin, balsamico glace og chilihonning.

 

Allergener: gluten, laktose, spor af nødder

image

12. RISOTTO

TIL LANDS

logo

Svamperisotto serveret med syltede østershatte (Vegetar).

 

Allergener: alkohol, laktose

image

13. CONFITERET GRIS

TIL LANDS

logo

Confiteret gris med puffede svær og puré af rødbede.

 

Allergener:

image

14. KARTOFFELTORTILLA

TIL LANDS

logo

Spansk inspireret kartoffeltortilla toppet med stegt chorizo og chipotle-chili-mayo.

 

Allergener: æg, laktose, soja.

image

15. KARTOFFEL-PORRESUPPE

TIL LANDS

logo

Kartoffel-porresuppe serveret med trøffelolie og jordskokkechips (vegetar)

 

 

Allergener: laktose

image

16. TRE SMÅ OSTE

TIL LANDS

logo

Røget brie fra Kirkeby og Thrane. Tallegio: Italiensk rødkit. Comendante fra sønderhaven gårdmejeri. (vegetar).

 

Allergener: laktose.

image

17. OKSEFILET

TIL LANDS

logo

Steak af oksefilet serveret på bund af bønnesalat med sennepsdressing.

 

Allergener: sennep.

image

18. BHAJI

TIL LANDS

logo

Bhaji, indisk løgfritte serveret med en spicy dip. (vegansk).

 

Allergener: soja.

image

19. MEDISTER

TIL LANDS

logo

Julemedister serveret med glaserede perleløg og sennepscreme.

 

Allergener: gluten, løg, laktose, æg.

image

20. HUMMUS

TIL LANDS

logo

Hummus med olivenolie og paprika, serveret med kikærtechips (vegansk)

 

Allergener:

image

21. KYLLINGESOUFFLE

I LUFTEN

logo

Kold kyllingesouffle med karrydressing og sprødt serranoskinke.

 

Allergener: laktose, æg.

 

 

image

22. RILLETTE

I LUFTEN

logo

Rillette af sprængt og confiteret andebryst med enebær, timian, rosmarin og laurbær.

 

Allergener: ingen

image

23. ANDEBRYST

I LUFTEN

logo

Tyndskåret røget andebryst med tyttebærkompot, serveret med kartoffelchips.

 

Allergener: laktose, alkohol.

image

24. QUESSADILLA

I LUFTEN

logo

Quessadilla - rulle med kylling, ost, tomat/bønnepuré på pimentchutney med rosenpeber.

 

Allergener: gluten, laktose.

image

25. ANDELEVERMOUSSSE

I LUFTEN

logo

Andelevermousse serveret med sød rødløgskompot, ristet rugbrød og pebermix.

 

Allergener: gluten, laktose, sennep, spor af nødder.

image

31. CHOKOLADE ISCREME

DESSERT

logo

Chokolade iscreme med brændt marengs.

 

Allergener: laktose, soja*, nødder*.

image

32. ÆBLEKOMPOT

DESSERT

logo

Æblekompot med honningglaserede hasselnødder, mandelcreme (vegansk).

 

Allergener: Nødder.

image

33. PÆRE MED NØDDEKNAS

DESSERT

logo

Rødvinspocheret pære med nøddeknas (vegansk).

 

Allergener: alkohol, nødder, soja.

 

image

34. BROWNIE

DESSERT

logo

Brownie med skum af appelsin og revet appelsinskal.

 

Allergener: laktose, gluten, nødder*, soja.

image

35. GLØGGSORBET

DESSERT

logo

Gløggsorbet på bund af rosiner og mandelsplitter. (Vegansk)

 

Allergener: alkohol, nødder.

image

36. RIS ALA MANDE

DESSERT

logo

Klassisk ris ala mande med hjemmelavet kirsebærsauce.

 

Allergener: laktose, nødder.

image

37. CREME BRÛLEE

DESSERT

logo

Klassisk vanilje creme brûlée.

 

Allergener: æg, laktose.

image

38. PANNA COTTA

DESSERT

logo

Skovbær panna cotta pyntet med krystaliseret hvid chokolade.

 

Allergener: Laktose, soja, Nødder*.

image

39. MAZARINKAGE

DESSERT

logo

Æblemazarinkage med kanelcreme.

 

Allergener: laktose, gluten, nødder, æg.

image

Menukort

En rejse rundt i alverdens køkkener – tilsat vores eget twist

Vin

Vores vine

Mad ud af huset

Der medfølger en udførlig beskrivelse af tilberedning og anretning, så det bliver en kulinarisk smagsoplevelse at spise lækker tapas.
Forudbestilles senest dagen før på mail@pingvintapas.dk eller 98111166



Nytårs Tapas ud af huset

AFHENTES FRA KL 10.00 TIL KL 14.00 - BESTILLING KAN KUN FORTAGES PÅ FØLGENDE: MAIL@PINGVINTAPAS.DK



Selskaber

Selskabsmenuer

Efter vores udvidelse af restauranten i sommeren 2013, har vi fået nogle nye, fantastiske rammer til de lidt større selskaber.

Glashus 1 rummer op til 18 personer, og glashus 2 op til 36 personer. De to lokaler kan også lægges sammen via en foldedør og rumme op til 54 personer.

Begge lokaler ligger i forbindelse med selve restauranten, og har direkte udsyn og adgang til vores hyggelige gårdhave. Der er mulighed for at åbne og lukke døre ind mod Restauranten, alt efter om man ønsker at være en “Del af Restauranten” eller være lidt mere privat med sit selskab.

Søndag – Onsdag er det også muligt at reservere hele Restauranten til private formål. Ring 98111166 og hør mere om vores muligheder. Email vedr. booking og forespørgelser:MAIL@PINGVINTAPAS.DK

Åbningstider

Vi har åbent mandag til lørdag

Man

12:00 - 23:00

Tir

12:00 - 23:00

Ons

12:00 - 23:00

Tor

12:00 - 23:00

Fre

12:00 - 23:00

Lør

12:00 - 23:00

Søn

Lukket

Frokostkortet serveres: 12-15 - Aftenkortet serveres: Man-tor: 15.00-20.30 Fre-lør: 15.00-21.15

Book bord

Book dit bord online her

Booking

 

 

 

 

TYVSTART SEATING: FRA 15.45-16.45 OG FÅ

15% PÅ TAPAS MANDAG-LØRDAG.

I DENNE SEATING HAR DU BORDET I 2 TIMER.

DER KAN RESERVERES TIL MAKS. 12 PERSONER.

% GIVES IKKE VED DESSERTBESTILLING ALENE, UD AF HUSET ELLER PÅ SELSKABSMENUER.

 

1. SEATING : FRA 16.30
VI HAR MANGE GÆSTER, DER BESØGER OS FØR EN TEATER- ELLER BIOGRAFFORESTILLING – ELLER SOM BARE SKAL TIDLIGT VIDERE.

 

I VORES 1. SEATING HAR DU 2 TIMER VED BORDET, FØR VI SKAL BRUGE DET IGEN. 1. SEATING STARTER KL. 16.30 MED KVARTERS INTERVALLER, OG SENESTE BOOKING ER KL. 19.00.

 

2. SEATING : FRA 19.15
TIL DIG, DER GERNE VIL HAVE LIDT MERE TID VED BORDET, ANBEFALER VI AT BESTILLE I 2. SEATING. VI BOOKER FRA KL. 19.15 MED KVARTERS INTERVALLER, OG SENESTE BOOKING ER 21.00. BESTILLER DU I 2. SEATING, HAR DU BORDET HELT INDTIL VI LUKKER OG SLUKKER.

 

PS : SKULLE DU EFTERFØLGENDE HAVE BRUG FOR AT ÆNDRE ELLER AFBESTILLE DIN BOOKING, BEDES DU RINGE PÅ 98 11 11 66, IDET VI DESVÆRRE IKKE KAN NÅ AT FANGE ALLE EMAILS. – TAK.

 

VORES ONLINE BOOKING HÅNDTERER RESERVATIONER OP TIL 8 PERSONER.
ER I FLERE END 8, SÅ RING VENLIGST PÅ 98 11 11 66, OG VI STÅR PARAT TIL AT FINDE ET BORD TIL JER.

 

EMAIL VEDR. BOOKING OG FORESPØRGSLER: ANJA@PINGVINTAPAS.DK

 

RESERVATIONER KAN IKKE FORETAGES VIA EMAIL (KUN FORESPØRGSLER) SÅ DIN BOOKING ER FØRST GYLDIG, NÅR VI HAR SKREVET/RINGET TILBAGE OG BEKRÆFTET DEN.

Galleri

Billeder fra PINGVIN TAPAS

SKRIV TIL OS

Vores gæsters mening er vigtig for os

Aalborgs foretrukne tapas restaurant

Er du på udkig efter en restaurant, hvor kvaliteten vægtes højest? Vi er det perfekte valg til dig som ønsker en smagsoplevelse udover det sædvanlige. Du finder vores tapas restaurant i hjertet af Aalborg, hvor du har mulighed for at komme forbi og smage forskellige tapas fra hele verden. I vores restaurant i Aalborg har du udover lækker tapas også mulighed for at vælge smagfuld vin til, vi har et bredt sortiment af vine fra hele verdenen og den rette vin til dig (om du er til rød- eller hvidvin). Bestil bord allerede i dag og kom forbi vores restaurant i Aalborg, så sørger vi for lækker tapas og vin.

Køb gavekort